Termeni si conditii

Informatiile afisate pe site-ul www.haisamergem.ro

– Continutul site-ului, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin haisamergem.ro si poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare a continutului site-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial.

– haisamergem.ro nu garanteaza acuratetea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. Se pot face schimbari in materialele si serviciile din acest site, sau in produsele si preturile descrise, oricand fara anunt in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar haisamergem.ro nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile continute de acest site, decat in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.

Limitarea raspunderii

– Utilizarea serviciilor site-ului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt”. haisamergem.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect. haisamergem.ro nu este responsabil in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site.

– Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de haisamergem.ro poate fi folosit doar pe raspundere proprie. Vina pentru orice distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut va apartine.

– haisamergem.ro va face toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea site-ului si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea haisamergem.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate.

– haisamergem.ro nu ofera nici o garantie ca:
* serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra
* serviciile vor fi sigure sau fara erori