Hotel Avion

Cauta hoteluri in

sau oriunde in lume...
 • Unde pleci?
 • Tastati orice nume de oras:
 • Cand?
 • Data check in:
 • Data check out:
 • Cu cine?
 • Persoane:
  Camere:
 • Imperator Travel

 • Ti-ai achizitionat biletul de avion, te-ai hotarat asupra cazarii si transferului. Acum urmeaza un pas deosebit de important: planul de “atacare” a noii destinatii de vacanta: ce sa vizitezi, cand sa vizitezi, cu ce ajungi acolo, unde mananci, de unde cumperi suveniruri, unde schimbi bani si lista de intrebari poate continua. O resursa aproape inepuizabila de informatii este site-ul ImperatorTravel (unul din cele mai iubite blog-uri de turism din Romania). Cu ajutorul lui Cezar iti poti organiza vacanta intr-un mod foarte eficient si mai important vei sti de ce sa te pazesti.

  imperatortravelCezar a parasit pentru prima data granitele tarii in anul 1991, cand avea doar 19 ani, cu destinatia Olanda. De atunci a cutreierat 88 de tari printre care Bosnia ravasita de razboi, Albania in timpul razboiului din Kosovo, s-a relaxat pe plaje din Maldive, Thailanda si Bali, a vizitat Marele Zid Chinezesc, Machu Picchu, Teotihuacan, Piramidele din Egipt, Taj Mahal, Cascada Niagara, a trait senzatii inedite in Coreea de Nord, a mers cu balonul peste savana din Kenya, a admirat Kilimajaro, s-a recules la Palatul Potala Lhasa Tibet, a privit spre viitor in Tokyio si Hong Kong. In incercarea lui de a oferi cat mai multe informatii pretioase cititorilor, este ajutat si de alti impatimiti ai calatoriilor precum Vladimir, Daniela, Tim.

  ImperatorTravel a castigat in anul 2011 titlul de cel mai bun blog de turism la Roblogfest. Este actualizat aproape zilnic (cu mici exceptii) si este structurat logic, facand usoara navigarea. Articolele despre destinatii sunt impartite pe categorii: Europa de Vest, Europa Centrala, Europa de Est, Orientul Apropiat, Asia Centrala & Sud, Asia de Est, Africa, America de Nord si Centrala, America de Sud, Antarctica. Poti urmari seriale captivante precum “In Spatele Ultimei Cortine de Fier – Coreea de Nord” (2008), “Cu Tim in jurul Lumii” (inceput in 2010), “Tu dormeai in timp ce eu calatoream” (2010). Stilul articolelor este clar, fara prea multe adjective si multe poze 🙂 . In plus de curand ImperatorTravel a devenit poliglot (bineinteles in engleza): http://www.imperatortravel.com.

  Tot pe ImperatorTravel vei gasi oferte speciale (mai ales de bilete de avion), recomandari de cazari prin toate colturile lumii, noutati din turism. Una din cele mai interesante categorii este “Organizeaza-ti calatoria” cu numeroase subrubrici precum “Weekend la”, “Circuite”, “Top 5 gratis”, “Vize”, “Ghiduri gratis”, “Din aeroport spre oras”.

  Oriunde te-ai hotarat sa pleci in urmatoarea vacanta, nu uita sa cauti sfaturi pe ImperatorTravel. Vacanta placuta!

Atractii turistice in :

Oferta publicata in Noutati despre , , .