Hotel Avion

Cauta hoteluri in

sau oriunde in lume...
 • Unde pleci?
 • Tastati orice nume de oras:
 • Cand?
 • Data check in:
 • Data check out:
 • Cu cine?
 • Persoane:
  Camere:
 • 5de laEURde pers / sejur
 • Detalii oferta
 • valabil pana la: 31/12/2014 Pretul poate varia in functie de perioada aleasa iar oferta este supusa unor termeni si conditii.
 • Asigurari de calatorie

 • Ne place sau nu sa acceptam … suntem oameni si suntem expusi oricand pericolului de accidentare sau de imbolnavire. Dar asta nu e totul: din pacate nu putem controla ce se intampla in jurul nostru, actiuni care ne pot strica vacanta indelung planuita precum (oricat de trist ar parea) iminenta mortii, catastrofe naturale, incendierea casei etc. La asta se adauga situatii care ne pot afecta grav calatoria precum pierderea conexiunii de zbor sau a bagajelor.
  Pentru a atenua putin din efectele acestor intamplari nefericite este indicat sa incheiati inainte de plecarea in vacanta o asigurare de calatorie. Avantajele asigurarilor medicale de calatorie sunt multiple:
  – asigura acces la serviciile medicale din sectorul public si privat deopotriva
  – asiguratul nu este nevoit sa achite costul prestatiilor medicale, decontarea facandu-se direct intre compania de asigurari si prestator
  – acopera cheltuielile legate de repatriere (inclusiv in caz de deces)
  – asigura decontarea cheltuielilor aferente medicamentelor prescrise de medic
  – este valabila in majoritatea tarilor lumii (cu exceptia unor tari precum Afganistan, Irak, Sudan si Cuba
  Societatea de asistenta medicala de urgenta, Travel Guard, va oferi asistenta imediata in cazul in care sunteti bolnav sau suferiti o vatamare corporala in afara Romaniei. Aceasta societate furnizeaza servicii de urgenta, 24 de ore din 24, 365 zile pe an, si poate fi contactat la:Nr. de telefon de urgenta: 0040.21.301.77.77In momentul in care contactati Travel Guard va trebui sa specificati ca sunteti asigurat la noi si sa furnizati urmatoarele informatii:Numele dumneavoastra. Adresa dumneavoastra. Numarul dumneavoastra de telefon din strainatate. Numarul certificatului dumneavoastra, specificat pe Certificatul dumneavoastra de Asigurare. In anumite cazuri ar putea fi nevoie sa contactam medicul dumneavoastra personal. Va rugam sa pastrati un bilet cu numarul de telefon al medicului dumneavoastra, alaturi de polita de asigurare.
  Exista 3 tipuri de asigurari de calatorie:
  * asigurare de calatorie basic (medicala) – de la 5 Euro / persoana
  * asigurare de calatorie super (medicala + bagaje + anularea calatoriei) – de la 8 Euro / persoana
  * asigurare de calatorie premium (medicala + bagaje + anularea calatoriei + pierderea conexiunii) – de la 10 Euro / persoana
  Asigurarea medicala de calatorie acopera cheltuieli medicale rezultate in urma unei boli sau ale unui accident in limita a 50000 € (spatiul Schengen) sau 100.000 € (in afara spatiului Schengen). Asigurarea plus acopera si anularea si intreruperea calatoriei: 1500 €, pierderea bagajului: 1000 €, intarzierea bagajului: 150 €.
  Acum ai la dispozitie cea mai usoara si rapida modalitate de a comanda asigurari medicale de calatorie: sistem de rezervari online in 3 pasi simpli:
  1. introduceti perioada calatorie, alegeti varianta de asigurare si completati formularul de comanda
  2. efectuati plata politei de asigurare (depozit bancar, virament bancar, cash sau cu cardul)
  3. primirea politei pe email pentru printare
  Comanda online asigurare medicala de calatorie!

Oferta publicata in Carduri oras si excursii optionale despre , , .